MALOPRODAJA/VELEPRODAJA

Adresa: Patriotske Lige 10
Telefon: +387 33 225 720
Fax: +387 33 225 720
E-mail: aesa@bih.net.ba

Highslide JS


Ulja i maziva

Shell
SHELL je članica globalne grupe energetskih i hemijskih kompanija. Kao doprinos odrzivom razvoju Shell se orijentira na ekoloski prihvatljiva konvencionalna goriva kao i na alternativne izvore energije.
U ponudi imamo: motorna ulja za putnička i prvredna vozila, motorna ulja za teretna vozila i strojeve, ulja za mjenjače, kao i ulja i maziva za skutere i motorkotače.

Više na: http://www.shell.com/Castrol
CASTROL je s vise od 100 godina iskustva jedan od vodećih svjetskih proizvođača ulja i maziva. Castrol nudi veliki izbor prvoklasnih proizvoda.
Iz nase ponude izdvajamo: ulja za putnička vozila, motorna ulja za teretna vozila i masine, ulja za mjenjače, ulja za diferencijale i druge sklopove, te ulja i maziva za skutere i motorkotače.

Više na: http://www.castrol.com/Valvoline
VALVOLINE ima najbogatije iskustvo u naftnoj industriji, od gotovo 140 godina. Valvoline je vodeći proizvođač visokokvalitetnih proizvoda i programa koje su prepoznali milijuni korisnika sirom svijeta. Valvoline je razvio proizvode koji zadovoljavaju ili premasuju zahtjeve proizvođača, kako bi ostvarili vrhunski učinak i osigurali zastitu motoru vaseg vozila.

Više na: http://www.valvoline.com/WD-40
WD-40 je osnovan 1954 godine u Kaliforniji kada je stvorena prva formula za istoimeni proizvod. Ovaj jedinstven proizvod ima siroku primjenu: od industrijske do kućne upotrebe. Koristi se za: čisćenje, odmasćivanje, uklanjanje hrđe, podmazivanje...

Više na: http://www.wd40.com/